Jämmer och elände

Jag ropade hej för tidigt igår sen. Jag hade en av de värsta nätterna i hela mitt liv, aldrig varit med om nåt liknande. Krampanfall som fick mig att bita i kudden, följt av att jag måste rusa direkt in på toa och så världens frossa som kom efter det. 5-10 minuters lugn och sen började det om igen. Hela natten. Jag slumrade väl en halvtimme och sen var det dags att gå upp. Ångesten var stor över om jag skulle gå till jobbet eller ej, jag kände fortfarande febervärk och magont men tänkte att det kanske skulle ge med sig. Det gjorde det inte.

Jag måste ha sett för jävlig ut, jag var tvungen att springa på toa fem ggr på en timme, en gång vände jag i dörren igen efter att precis ha gått, och magkramperna fick mig att gå dubbelvikt i korridoren. Vad värre är, jag började må illa av smärtan med, plus att jag svettades som en galning. Det var bara och kasta in handduken och åka hem. Då var klockan nio, jag kastade mig på sängen och fick flera timmars underbar, smärtfri sömn innan jag vaknade vid halv fyra. Min kropp måste vara helt utmattad, och uttorkad med.

Nu har jag haft några småkramper men inget värre, jag vågar inte riktigt hoppas på att det är helt bra ännu. Magen är fortfarande orolig så jag vågar inte äta nåt mer än en yoghurt men jag är så förbannat hungrig att jag skulle kunna äta tre pommes...

Vetifan alltså, det här måste vara nån slags kombo av PMS och nån magåkomma eller nåt, jag vet inte. Det var fler som mådde dåligt efter helgen. Jag vet iaf att jag sällan känt mig så dålig som inatt och under morgonen. Fan vad synd det var om mig... :(

Jag ska ta mig ut till rummet och äta en till yoghurt, jag är så trött på rummet nu så jag kan spy av det också. Efter en lång varm dusch där jag tvättat bort sjuklukten så känner man sig som människa igen. Bara jag kan pilla i mig nåt mer så.

Saknar mina vovvar nåt oerhört vid såna här tilfällen. De är de enda som står ut med att vara hos en ;) har tittat på denna video flera ggr om nu, den påminner om min gris när hon var liten fjutt... <3

http://www.wimp.com/puppyfussy/