Zombievirus

Verkar som om jag måste förnya min Norton antivirus prenumeration trots allt... jag vill ju inte vara en dålig ägare och låta min bästa kompis bli en - zombiedator? Hur nu det skulle se ut O.o

Edit: Jag var tvungen och googla på "Zombeidator" och hittade det här, mina kollegor sitter säkert och himlar med ögonen nu eftersom de säkert redan visste det här... men hey, jag är noob, remember? ^^

En zombie är i datorsammanhang en dator ansluten till internet som någon utomstående tagit kontroll över och som används till att utföra uppgifter som dess ägare är ovetande om.

Datorer kan förvandlas till zombier genom intrång av datorvirustrojaner, eller genom exploaterande av felaktigheter i program som redan finns installerade på datorn. Normalt installeras något nytt program på datorn som utför zombieuppgifterna - ofta utan att användaren upptäcker det. 

Suck, jag som trodde att det vara var en rolig grej att kalla en virusvarning...

Men lite coolt egentligen med. Räknas vi som zombier om vi kopplar upp oss mot kunds dator utan deras vetskap? ;D

Citat

Just det.

Fick höra bästa citatet denna helg förut.

Jag: Shit, är klockan redan halv åtta? Fan vad tiden gått.

Andreas/Lars: Ja det blir verkligen sent tidigt här.

:D

Jag är så glad. Äntligen en till som kan kläcka ur sig konstigheter som man kan mula in i facet på under kvällsmaten! Jag kollade mig till och med automatiskt om efter Stefan och Adde för och kolla om de registrerat. Men de är ju inte här. Fan.

Söt bulldog. Gonatt!

Dagen Efter - skitroligt.

Klockan är halv ett, och jag ligger fortf kvar i sängen och roar mig med alla de senaste reklamfilmerna från Apoteket som jag fick tips om via Thérese på Facebook - om mage, tjocktarmen och tunntarmen! :D Snacka om SKIThumor, ahahahahahahah!

Nevars men eftersom det här har varit ämnen som har debatterats i alla år från min sjukhusarbetande släkts sida har jag lärt mig uppskatta skithumor, och välgjorda, humoristiska reklamer med för den delen :) Det finns flera stycken olika, har ni lika lite att göra av era liv den här lördageftermiddagen som jag har så kanske ni kan ha en rolig stund och kolla igenom dem - och glöm inte att äta lagom med bra fibrer och dricka mycket vatten, så era anställda där nere inte har det likadant.

Nu har jag sett allihop så nu kanske jag ska masa mig ur min helgedom och ta mig ner och ge min egen mage lite frukost till och börja med. Och kolla på vad jag tog för bilder från igår kväll egentligen, jösses...

Btw, känns inte den här snubbens röst igen väldigt väl? Från filmer och andra reklamer, tycker den är jäkligt bekant.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1r9ia3i6gVk&feature=related]