Puffy

Vanligtvis gillar jag inte att veckorna går snabbt men nu är det faktiskt väldigt skönt att det redan är onsdag. Jag har haft en konstig huvudvärk hela veckan som är nåt slags mellanting av spänning-och-ansträngningsvärk. Har lagt mig redan vid tjugo över nio om kvällarna och sovit relativt bra, försökt dricka mer etc men ändå är värken kvar där. Som  nån liten snubbe som sitter o trycker, bara precis lätt, vid tinningarna och aldrig tar bort händerna. Ytterst irriterande!

Så jag har inte mycket mer och berätta om, mer än söndagens bakverk. Besök hos farmor stod på schemat och jag ville fixa nåt enkelt. Vi hade två förpackningar mördeg i frysen så tänkte jag skulle ge mig på och göra lite frasiga sötsaker. Från början hade jag tänkt mig två olika smaker, men såklart kommer mer och mer idéer och jag vill testa ALLT och det slutade med att jag fick lämna halva uppsättningen kakor ofylld för att vi öht skulle ha tid att åka till farmor. Och jag har fortfarande mängder andra varianter av små mördegsbakelser jag vill testa så till helgen blir det nog och köpa ytterligare ett paket mördegsplattor :)

Iallafall.

Äppelknyten med mandelmassa och kryddigt farinsocker.

DSC_0863

Min variant av petit choux med vaniljcreamcheese och jordgubbar.

DSC_0862

Och så vart det några kolahjärtan med nötter.

DSC_0870

DSC_0872

Puffigt värre!

DSC_0884

DSC_0890

DSC_0894

Nu är klockan nio och det blir sängen och Pirates of the Caribbean för hundrafyrtioelfte gången. Somnar alltid gott till Johhny Depps lena stämma...

DSC_0880