That awesome feeling...

...när man kör bil och nästan kommit fram till sin slutdestination och radion börjar spela en av dina absoluta favoritlåtar - så du kör ett extravarv bara för att få lyssna klart på den. Just nu slår mitt hjärta ett extraslag för Avicii´s senaste, Hey Brother. Skadar ju inte att min bil har rätt hyfsade högtalare med så man kan dra upp volymen rejält. Idag vart det så på väg till Adde. Jag var precis redo och svänga in till bostadsområdet men det slutade med att jag brände ut på Borensbergsvägen i 110 istället med rutorna skallrandes. Tog mig tio minuter och hitta nånstans och vända och åka tillbaka sen men det var det värt.

Den här helgen har hittills bestått av och äta. Mycket. Igår blev jag bjuden på pannkakor hemma hos Niklas, en IBM-kompis och tillika Linköpingsbo som flyttat tillbaka strax efter mig och börjat på samma jobb. Imorse kravlade jag fram ur Addes varma täcke klockan nio prick, för en av de få saker som kan åstadkomma denna ovanliga förteelse - löfte om nybakad kladdkaka och kaffe hemma hos Malin. Ja, och Malin själv då såklart.

När jag åkte därifrån strax efter halv ett hann jag precis duscha och gå med hundarna innan jag och Adde drog till Mjölby för och festa loss på Eat Alianos buffé. Fyra bitar sushi, fyra friterade räkor, en pizzabit, en portion äggnudlar, en portion rostad potatis och kasslergratäng, en glass med sirap, chokladdoppad banan och ananas och en kaffe senare... så har jag precis poppat popcorn och hällt upp ett glas iskall mjölk och ska bänka mig framför det efterlängtade första avsnittet av Walking Dead, säsong 4. Nu vill jag se massa zombieaction och nån form av samhällsutveckling - kutar den där jävla Carl iväg nånstans igen och ställer till en massa skit åker jag personligen till studion och ger producenten en käftsmäll. Ungen kommer vara lika hatad som Jack Gleeson och hans psykopat-Joffrey.

Satt och kollade igenom mina gamla webcambilder och jag diggade verkligen mina rådsjursögonposer i den här kameran. Finns en hel uppsjö. Ser lite ut som en seriefigur.

Come on honey, make luuuuv to the camera...

Snapshot_20120825

Undrar vart fan de där örhängena är förresten? Kom jag på nu att jag inte sett dem på ett tag. Fasen! :/ Klänningen kommer jag ihåg iallafall. Det är nästan, nästan mormorsgardinvarning på den och så otroligt otippat att Sara av alla människor gav mig komplimang för den. Dags och ha på sig den igen kanske.

Aja -ha en underbar lördagkväll sötnosar <3