Lysande möjligheter

Kan ju börja med och meddela att det inte är rekommenderat att hälla Lime Schweppes i kaffet... råkade nämligen göra det nyss och hann dra en fyra, fem rediga klunkar innan jag registrerade att det smakade...off.

Min helg har varit god men alldeles för kort. Under fredagen var det jag som skjutsade mamma till partaj, stannade uppe i soffan och däckade med en Nutellaburk tills hon kom hem. Hur vanligt är detta egentligen på en skala?

Lördagen var det hundkursavslutning, och jag hade med mig båda hundarna till Fivelstad. Vi lade spår och medans de fick ligga och dra sig, så skulle vi köra tre hinderbanor med hundarna. Två varv per hund i vardera bana, kan ju säga att jag var helt slut och genomsvett efter detta jag med. Hundarna hade askul och drog flera varv själva runt alla hinder och matte kom stånkandes efter med rossliga andetag. Man tror att man har bra kondis tills man ger sig på nåt sånt här och inser att den är ett skämt.

Under lördagkvällen var det ljusparty, och pengar brändes hej vilt i stundens hetta, när samtliga insåg sin brinnande passion för upplysning. Ooooh snap!

Jag lyckades hålla mig till de budget jag satt upp med endast en hundralapps övertramp. /clap. Värst av oss alla var otippat nog Jonas, som shoppade ljusattiraljer för över 2000 spänn - tur att ljusen är ätbara (!) ifall det blir knapert framåt veckoslutet :D

Pizza, kaffe, godispåse och film hemma hos Adde fick avsluta en riktigt nice lördag.

IMG_9180

IMG_9188

IMG_9205

IMG_9207

IMG_9210

IMG_9211

IMG_9239

IMG_9238