Never get tired of Mulligans

När vi ändå är i bildtagen - lite mer pics från härliga Mulligans. Mulligans Grocer, fick jag lära mig nu - det finns nämligen ett till Mulligans i Dublin, i helt andra änden i stan. Men vill ni ha god mat och massor av öl, whiskey eller kaffedrinkar och underbar atmosfär så är det detta exemplar ni ska till.

DSC_0536

DSC_0542

Har säkert tre-fyra olika bilder av deras reserverat-skylt men tycker den är så mysig :)

DSC_0544

DSC_0545

Min mat denna gång - vegetarisk hamburgare med getost (nya gyllene regeln - always pick getost) och svingoa potatisklyftor i - mugg?

DSC_0547

Var tvungen och ta en bild på stackars Peters hamburgare - det är typ det enda han väljer ute och förväntade sig en vanlig sådan med bröd, ketchup och hela fadderullan och får denna köttklump - med coleslaw! Pure despair!

DSC_0548

De hade en lite udda meny nu faktiskt, den ändras ju med jämna mellanrum, med undantag för några långkörare, men även de lyste med sin frånvaro nu med. Min vegetariska rätt var iallafall supergod.

Fina Sanna.

DSC_0553

Och fina Bex.

DSC_0558

Bex som valde en hink med musslor som huvudrätt och det slutade med att det delades ut musslor till höger och vänster och det låg skal på allas tallrikar - ja förutom Peters då ;)

DSC_0565

Köttklumpar till trots, desserterna här bli man aldrig besviken på. Alkoholmarinerade jordgubbar, mascarpone, maränger och en rejäl bit chokladfudgeliknande piece of heaven i mitten. Mmmm...

DSC_0571

/längtar lite tillbaks nu igen...