Low Speed

Om någon skulle se mig nu så skulle de tro att zombieapokalypsen var över oss, foh realz. Jag är så sjukt trött och har varit det sedan igår kväll, och inte bara en sån där småseg trötthet utan verkligen klubbad ända in i märgen. Jag har fan ont i ögonen av vad min kropp tydligen anser vara för lite sömn. Ändå sov jag mina 8 timmar natten till fredagen och jobbet var lugnt. Jag vägrar på nåt sätt länka min ålder till detta faktum att man blir så otroligt fredagstrött men det är satan om det inte hänger ihop. Det kommer bli väldigt opraktiskt sen när jag är 47 och typ stänger av runt lunchtid och får fraktas hem till soffan via schemalagd DHL frakt...

Hade ändå en väldigt mysig kväll igår med Adde och hans nya säng, och sedvanlig McDonalds mat, film och massor chips och godis. Men sen har vi ju den lilla haken att A alltid vänjer sig av så snabbt med och sova ihop med nån så fort det går lite tid emellan. Så när vi väl sover så fortsätter han rulla runt, knuffas, slåss, snor täcket och allsköns skit. Jag vaknade av att jag frös - då hade han kastat bort sitt täcke och snott mitt och virat in sig i som en annan kåldolme. Tack för den liksom.

Så det förklarar ju till viss del mitt zombieliknande tillstånd idag. Dessutom hade jag hundkurs också, och gick från Addes säng upp till huset, kastade in hundarna i bilen och körde den ytterst bångstyrigt till Fivelstad och svajade runt där uppe bland buskar och ris för och lägga spår. Kärlek vid första ögonkastet blev det för övrigt mellan Saga och den stiliga colliehanen som var den enda som var med denna gång förutom oss. Han som vanligtvis är så sävlig och stillsam fick små glädjefnatt när Saga gick bredvid honom och erbjöd kärleksgåvor i form av mögelfuktiga pinnar.

När vi gått spåren och hundarna fått testa aktivitetssaker och annat smått och gott, så drog vi hem och jag sjönk helt utmattad ner på soffan och tänkte bara sluta ögonen fem minuter. Jo tjena. Vaknar halv fem med sprängande huvudvärk. Underbart är det. Upp och trycka i sig tabletter och ge sig ut på en riktigt lång promenad i Råssnäs för och andas sjöluft och rensa sinnet och nu känns det aningens bättre. Mer spännande än såhär blir inte min lördag!

Nu vankas det egenhändigt tillredd tacopaj av undertecknad, och sen ska jag frossa i min bok och en skål popcorn och hoppas på att det går en riktigt bra film och att regnet fortsätter utanför så det blir sådär ultrasupermysigt. Imorrn blir det Vadstena på förmiddagen, och så hoppas vi att min förlamande trötthet har släppt så jag kan göra nåt kreativt av söndagen iallafall.

Party hard peeps!

IMG_9054

IMG_9056 (2)