Home from home

Då var man på svensk mark igen och har bytt ut värmen mot den råa kylan och ostpommesen mot ostfrallor. Det var inge roligt alls att släpa runt på min 21.5 kilos väska imorse, med snett hjul dessutom så ja, bokstavligt släpade. Var lite ängslig att de skulle anmärka på att jag hade 1,5 kilos övervikt, ibland kan de ju vara OK med ett kilo över men nån gång ska man ju stöta på någon som inte är det. Jag stod och valde mellan tre personal i incheckningen och tog den som såg snällast ut - men två väskor innan mig så gick vågen sönder! Så det var bara och hala upp väskan och försöka se ut som att jag inte höll på och få slaganfall av tyngden, och så fick jag lite gratisvikt där. Score!

Blev hämtad av Adde i Linköping och efter att ha avnjutit ovan nämnda ostfrallor och tagit igen lite kramar, så sitter jag nu här själv och återupplever gamla minnen från min gamla dator som jag köpte innan jag drog till Dubban. Den fick följa med hem och får funka som bloggdator tills jag kommit på om jag ska kränga den till nåt stackars offer eller helt enkelt börja samla på laptops.

Börjar sent imorrn så tänkte hinna med och mysa på det där sättet som ändå är härligt med hösten i Sverige - när man ligger nedbäddat under en filt med en bok och lite chips och det bara är 4 grader ute med början till rimfrost. Jag hade inte haft nåt emot och stanna länge i Dublin men just här och nu, är det ändå skönt och vara hemma igen. Imorrn blir det och gå igenom alla bilder och, blööööh...packa upp allt!

DSC_0647

 

DSC_0675