Fiddlesticks!

Helg, underbara helg. A vaktar lägenhet åt en kompis som är iväg, så äntligen kan vi ha lite normalt umgänge. A.k.a, trycka i oss varsin flottig kebab, äta chips och sitta vid datorn sida vid sida. Adde spelar LoL och har stora planer på att få mig fast i skiten med. Har kommit så långt att jag laddat ner spelet iallafall, men jag är så satans trött så vi får se hur mycket mer progress det blir.

Anledningen till min trötthet är en AW med jobbet igår, på ett ställe i Linköping som heter Horse and Hound, riktigt nice ställe med supermysig, ultrabrittisk inredning - de har till och med ett litet biblioteksrum med hela väggen full av gamla böcker och en öppen spis och där inne kan du sitta och sippa konjak och leka jolly good fellow. Baren specialiserar sig på öl och whiskey och jag skickade en bild på whiskeymenyn till Markus, tänkte man kanske kunde använda det som lockbete för och få honom och besöka vårt ädla Östergötland. 8 sidor valmöjligheter, phew!

Anyway, jag bestämde mig för och vara lite #yolo och beställa in en råbiff till förrätt. Ni vet en sån där hög med rått, malet kött, en rå äggula över och diverse halvskumma tillbehör? Klart det måste testas! Och det var förvånansvärt gott, med äggula och allt. Dock inget jag kommer välja över någon annan maträtt - precis när köttet började ta slut kände man att det började bli lite skumt och äta rått. Men helt OK!

Huvudrätt: fläskfilé, potatisgratäng och beasås. Inte mycket som kan gå fel där inte.

Efterrätt: irish coffee och en massa sentimentalt dravel om hur underbara irländska puber är. Jag vart så Irlandspatriotisk att jag ville ha en Guinness, men av alla jäkla ölsorter de hade representerade, så hade de inte Guinness. Skandal! Jag tog en Hobgoblin istället. Satt gött i magen.

Det gjorde också lite mer dricka och när vi bröt upp vid halv tio-tiotiden så hade jag 40 minuters väntetid på resecentrum att se fram emot också. Kom hem runt tolvslaget och sov 4 stabila timmar. Så dagen har varit seg, minst sagt, men lugn. Och så kommer kvällen förbi, det som är kvar av den. I övermorgon fyller Addelito år, och firandet blir imorgon så time to get some rest and be prepared.

Men först, LoL, apparently.

Hare gött peeps.

collagehorsehound