New crib!

Jag ska ju som sagt ta över brorsans lägenhet vad det lider, och innan jag åkte till Stockholm så skrev jag under kontraktet  så nu är allt kirrat! Eller ja, förutom några småsaker då... som möbler. Och husgeråd. Kommer inte alls ihåg vad jag har för nåt men kommer förmodligen rensa bort det mesta och köpa nytt undan för undan. Har ju ändrat smak ganska radikalt sen jag flyttade utomlands.

Passade på att ta lite bilder när jag var och hälsade på sist - lite smådåliga mobilbilder tyvärr men det får duga tills vidare.

Ena delen av vardagsrummet.

IMAG0242

Och andra delen i... bortre delen av bilden :)

IMAG0261

Älskar att den har en liten öppen spis... visserligen inte eldbar, men tänk och sätta in ett gäng stora blockljus där inne. Myyys...

IMAG0244

Ingången till sovrummet är också läcker med de här dörrarna.

IMAG0245

Sovrummet, precis lagom stort för en rejäl säng och kanske en byrå eller skänk.

IMAG0247

Från sovrummet till köket går det en liten hall, och till vänster finns ett till litet rum.

IMAG0248

Oliver har det som avlastningsrum men jag är lite sugen och göra det till... ett cupcakerum? Walk-in-closet?

IMAG0250

Mamma tycker dock det ska finnas matbord och stolar så folk kan ha nånstans och sitta och äta hos mig. Pft, vi får väl se... SÅ många middagsbjudningar brukar jag ju inte ha ;)

Dock är det ganska smidigt med den här lilla serveringsluckan för det ändamålet.

IMAG0249

Och här är då köket. Jag är inte direkt förtjust i skåpluckorna men förhoppningsvis får jag måla om dem. Arbetsbänken är rätt låg, och jag fick berättat att de planerar att renovera hela huset, både utvändigt och invändigt i alla lägenheter, och då var en av punkterna att höja bänkarna till standardstorlek. Tyvärr vet de inte när detta kommer ske, kan vara om ett halvår eller fem år. Tur att jag inte är så lång :)

IMAG0251

IMAG0252

Liten look på minihallen.

IMAG0254

Den "riktiga" hallen är också jättefin men det var lite för mörkt för en bra bild där. Ni ser en bit av tapeten längst till vänster, den är också rätt mörk. Den har Oliver fixat själv.  Hyresvärden var inte glad över tapetvalet men jag sa att den var helt OK att behålla för min del och då mjuknade hon lite.

Och så sist men absolut inte minst... utsikten. Tänk i sommar sen, sitta här och spionera på alla människor och allt röj i Motala - det lilla som finns :D

IMAG0256

IMAG0257

Min skruttbil alldeles allena där nere.

IMAG0259

Och balkongen: classy as fuck med pipa och allt!

IMAG0260

Inflyttningsdatum är dock inte förrän i december, vilket tär lite på eget-hem-längtan man har, men å andra sidan kan jag passa på och spara lite pengar som mamma-sambo,

Nu bär det av en sväng till min f.d sambo, eller halvsambo, eller... vad säger man?

Tally-ho!