Beautiful city

Jag var bra död när jag kom hem i söndags sen. Vi gjorde inte särskilt mycket mer under dagen, åt en rejäl frukost a la Sara med rösti, bacon, pannkakor och ägg. Sov en stund. Och sen drog vi in igen med mitt bagage och allt och tog en sista runda i stan och avslutade med nachos på Taco Bar.

Det var som sagt inte riktigt meningen att vi skulle köra bortamatch riktigt men nånstans förväntade jag mig faktiskt att det skulle bli nåt liknande - med Sara kan det hända grejer när man festar ;) Men nu kan jag iallafall skryta om att jag legat och dreglat på en vintagesoffa med kuddar som kostat mer än min bil typ... #yolo.

Igår var jag också helt off, hela dagen - jobbade mitt kvällspass och tog en lång promenad med vovvarna i det ruggiga höstvädret som slagit klorna i vårt land nu, och drog sen till Adde för fika och kramar. Idag har jag dock varit piggare och imorgon är det ju redan mitten av veckan, vilket innebär att Dublinresan nästa vecka närmar sig med stormsteg. Härligt!

Lite mer bilder från storstaden kanske?

DSC_0446

Vi skojade om hur det såg ut när Sara och jag kom gående första dagen. Jag hade min korta, kornblåa klänning och burrigt, linblont hår och drog min ceriserosa väska. Sara är kängor, kedjor, döskallar, svarta jeans med mer hål än tyg, svart svart svart. Hur kan de där två vara kompisar? har nog en del mötande trafik tänkt... ;) men ibland så kommer en och annan färgglad brytning i allt det svarta.

DSC_0447

DSC_0448

DSC_0449

DSC_0456

DSC_0458

DSC_0469

DSC_0470

DSC_0472

DSC_0473

DSC_0480

DSC_0493

Jag hade glömt hur vackert Stockholm är, speciellt nu när vi hade så bra väder under helgen så är staden verkligen magisk. Tyvärr var vi inte ute på så många ställen där man kunde ta fina stadsbilder men jag får satsa på att åka upp i december och ta fina julkort <3

Kul har jag haft det iallafall och det har varit oerhört skönt att få komma till en storstad igen och släppa loss lite. Won´t be long to next time!