Taking off

Ojoj så mycket och säga och så lite tid - har precis slängt i mig resterna från gårdagens pizza, i vanlig ordning halverad i storlek efter ett besök från lillebror men jag överäter åtminstone inte då... och strax ska jag in en snabbis till Vadstena för och hälsa på Malin och återbörda mina solglasögon som jag glömt där. Jag hoppas få god användning för dem i helgen, har inte hunnit kolla väder ännu men klart solen måste skina i Stockholm när jag kommer upp, fullastad med strålande energi och kamera och goda intentioner om att inte slösa för mycket på dricka och inte shoppa något.

Adde var här igår på pizzadejt och jag har bakat saffranscupcakes som jag inte har bild på, har gått visning för Olivers lägenhet som jag ska ta över och har massa bilder på den med, plus att jag ska iväg dit efter Malin och scanna in anställningsbevis, och däremellan till Adde igen för en avskedspuss och hämta nytt skal vi beställt och nånstans här ska jag packa också och ladda alla attiraljer- phu!

Men jag är LEDIG imorgon och får lite minisemester och det är helt otroligt vad skönt det ska bli, det behövs verkligen. Herregud. Om jag är här euforisk över en tripp inom Sverige så kommer jag ju tuppa av på grund av mina egna känslostormar näst-nästa vecka när det vankas utlandsresa.

Dags och dra till första anhalten nu, satt och fick syn på den här igen och sätter kebabsåsen i halsen, tror jag lagt upp den tidigare men fan vad rolig den är, vi kör repris i så fall. Tjoflöjt!

MiectdP