Pics of the day

Det är lite som och vara tonåringar igen och behöva smygdejta i respektive hushåll. Jag har kommit som en tjuv, sent på kvällen till Adde med diverse förnödenheter. Min McDonalds-ratio har gått upp avsevärt sen han kom tillbaks till moderlandet. Och nu när övernattning skulle ske så var inte min säng tillräckligt stor för oss båda så det blev och dra fram den gamla tältsängen. Sen blev det så att Adde fick min säng medans jag klättrade ner i sagda tältsäng efter vårt filmtittande. Eller ja, A tittade på filmen, jag somnade. Romantiskt så det förslår! Men det var mysigt ändå.

Vi hade också presenter till varandra från marknaden som vi också, ironiskt nog, gick på med våra respektive mödrar. Jag fick en ovanligt smakfull present, en vacker lila ljusuppsättning som jag får visa upp sen, för mörkt för och ta kort nu. Jag själv var inte riktigt lika seriös och förärade honom med en mössa med text som jag valt själv. Kanske inte världens mest eleganta och A var väl måttligt begeistrad över och visa upp sig i den men jag tycker han vart riktigt söt ;)

DSC_0264

Och apropå sött så fick han en av de fina klubborna jag fotograferade med. En clown till en clown.

DSC_0267

Vi fortsatte på sockertemat och drog i oss rostat bröd med olika sylt och marmelader till frulle, innan han skulle vidare på sin besökstour och jag skulle möta upp Jenny för en promenad i Fålehagen. Hade med mig Idun och det gick OK, de var kopplade hela tiden och Idun var nyfiken och intresserad men det kom ett morr när Sookie skulle nosa på henne. Men vi får ta små steg i taget. Nästa är att införskaffa en klicker och jobba på att förstärka positiviteten med och träffa andra hundar.

Annars har det varit otroligt fint väder idag, vi verkar få en riktig indiansommar. 24 grader tror jag det var och inte ett moln på himlen. Löven har dock sakteligen börjat byta färg, ska ta med systemkameran ut till skogen sen med förhoppning om vackra höstbilder.

DSC_0270

DSC_0274

DSC_0277

Vovvarna mös i solskenet de med.

DSC_0279

DSC_0286

DSC_0298

Lite söndagsfika såklart... brownies med smält, mörk choklad och Geishachoklad i smeten, sedan fyllda med en klick jordnötssmör och krossad choklad ovanpå. Thx till Imgur för inspirationen.

DSC_0307

DSC_0313

Yum.

Och för och fortsätta på chokladtemat. Jag har även gjort min första modelleringschoklad under kvällen. Förvånansvärt enkelt och snabbt och om det blir så som jag hoppas kommer det definitivt bli en ny favorit i min sockersöta hobbyvärld.

DSC_0317

Dags och förbereda sig för jobb återigen. Denna vecka blir dock lite kortare för min del, för på fredag drar jag ju till Stockholm. Minisemester, yaaay!