Beautiful mornings

Är jag en fullfjädrad pendlare nu när jag köper frukostfralla och kaffe emellan bytena och får en DN på köpet? Det kändes som vuxenpoäng att sitta o läsa nyheterna samtidigt som jag förnöjt tuggade på surdegsbröd. Yes, jag räknar fortfarande i vuxenpoäng. 27 år men vuxen vetifan. Kanske till det yttre, men innerst inne bläddrar jag ändå fram till serierna först.

Imorse var det svinkallt och vänta på bussen, tio ynka grader och i en överdrivet optimistisk anda har jag ändå klänning. Läste i min DN (douze points!) att det på flera ställen i Sverige nu varit temperaturer som räknas som höst. Gött. Känns som man kunnat njuta av sol typ tre söndagar denna sommar. Det träliga med och börja nytt jobb mitt i semestern.

Och igår stod jag och Hanna och huttrade ute i Fivelstad med mina två jyckar och ägnade oss åt kursavslutningen i rallylydnad. Vår planerade fika byttes ut till detta pga mitt korta närminne men H verkade roa sig kungligt ändå. Men satan så kallt det var. Fidan drog tre varv och sen var hon game over. Duktig var hon, raggade lite en gång när en lös, stor hund gjorde en lite snäv sväng mot henne men hon fortsatte gå med mig lugnt o stilla iaf. Nu ska vi bara bestämma oss gör vilken mer kurs vi ska gå och om jag ska gå en med Saga med. Ewa fick kolla hur Saga rörde sig, och hon har tappat muskler på höger ben och dessutom är de kortare än vänstra. Men pigg o glad o skuttar utan problem, även upp på agilitytunnlarna i plast vilket var lite smått katastrofalt... Så vi avvaktar lite och har koll på hur hon mår.

Nu ska jag dricka upp sista skurken av mitt starka Pressbyråkaffe och fortsätta språka med indier.

IMAG0184_ZOE006_SHOT_20130813080205688