Welcome to the world

Under eftermiddagen åkte jag hem till Malin för och hälsa på den nya lilla filuren, som anlände i onsdags. Så lite, så liten, jag satt och fick tårar i ögonen bara av och titta på det lilla undret. Blir mer och mer blödig för varje år tror jag...

Kom dit strax efter tre och åkte hem halv nio. Helt otroligt vad fort tiden ändå gick med tanke på att vi bara satt i soffan, åt bullar, snackade skit och såg på några avsnitt av Orange is the new black på Netflix. Men vad skönt det var, och bara kunna sitta så ett par timmar och ta det piano.

IMG_8842

Helt otroligt goda bullar. Känns som jag bara ätit bullar hela helgen, överallt :)

IMG_8846

IMG_8847

IMG_8849

IMG_8850

Blir inte så mycket text i inläggen denna dag, är bra trött efter att ha startat med promenad och avslutat med bullhäng i en soffa. Det tar mer på en än vad man tror och proppa igen de där kalorierna man förbrände under morgonen. Nu ska jag försöka få en god natts sömn och vara beredd på att den riktiga hellweek börjar imorgon, då vi befarar att de flesta kommer tillbaka från semestern. Förra veckan blev ju förhållandevis lugn så det blir nog etter värre nu.

Välkommen till världen iaf lille snutten <3

IMG_8864