Where the magic happens

DSC_0093

DSC_0096

DSC_0098

DSC_0094

DSC_0105

Åh vad jag är sugen på att storhandla en massa bakverktyg... en rejäl non-stick-matta. Fler cutters, embossers, tryckmattor och silikonformar. Färger i mängder. Göra chokladdekorationer. Och allt jag vill baka med! Bakelser, minitårtor, större tårtor, lyxcupcakes och kakor i alla dess former.

Jag vill åka till Dublin igen och gå till Gogartys en lördagkväll och dricka Irish Coffee och lyssna på livebandet, och äta massa pommes, och promenera runt butikerna och gränderna ovanför Grafton Street. Gå till Stephens Green, som jag av nån anledning aldrig gjorde under de här två och ett halvt åren.

Vill åka till Stockholm och festa järnet eller bara sitta på uteserveringar och dricka färgglada cocktails och snacka massa skit, och jag vill åka tillbaka till Skottland och ta en ny vända till London och gå på massor afternoon teas. Och så vill jag ha en egen lägenhet i stan, eller en stuga på landet, och massor massor inredning! Och jag vill ha en MOPS! ;)

Men ja -jag förstår inte hur jag ska hinna med allt detta eller ens ha råd med det nu i början men det kliar verkligen i mig att få göra saker. Det är rastlösheten som kommer från att flytta tillbaka till en småstad I guess. Jag vill inte fastna i rutiner alltför länge. Tack och lov att jag har bakningen att förlora mig själv i så jag inte klättrar på väggarna helt. Och jobbet.

Paradoxalt nog, så är jag helt slut. På vägen hem från bussen, halvvägs inne i Fornåsa, sa det bara pang och så var jag så trött så ögonen går i kors, så jag ska faktiskt lägga mig om en liten stund. Droppen var pappa kom förbi en sväng och jag hinner knappt säga hej innan han ögnar mitt anlete med bekymrad min och utbrister "men så TRÖTT du ser ut Rebecca, och MAGER i ansiktet!"

Jotack, kul och se dig med.

Mager vete fasen men blek blir jag ju in an instant så fort solen är borta några dagar, så hoppas på mycket sol i helgen. Har Kiddans lilla tjejs dop att gå på, annars kommer jag nog bara hänga i trädgården och läsa massa böcker och äta choklad. Det låter som en bra plan.

Och - gå igenom bilder. Har så mycket bilder att rensa ibland och lägga upp, har ju fortfarande kvar från Askersund som jag tänkt fixa ett inlägg åt och det var ju två veckor sen. Var egentligen dem jag tänkt prata om i det här inlägget men nu vart det plötsligt en massa flummiga sidovägar om önskningar och små drömmar istället - så är det och vara mig ;)

DSC_0681