Shrimps and coffee

 Idag vart det iallafall av, farmorsbesöket. Jag hade förberett lite fika i form av jordgubbscupcakes, som också ingick i ett testbak för och se om jag kan lösa problemet med lösa formar. Jag fyllde på med mer smet än vanligt och det funkade på dessa fem - för det blev bara fem när jag gjorde dem så stora. Lite för stora för min smak men jag får testa mig fram sen genom och minska på smeten undan för undan.

Dekorerade dem med blommor, lock och fjärilar i pastellfärger.

DSC_0123

DSC_0126

DSC_0125

DSC_0121

Hemma hos farmor vankades det storfika med en rejäl, supergod räkmacka som förrätt, och så bullar på det, plus de sista av några mini cheesecakes som jag fixade häromdagen. De har stått i kylskåpet ett par dar så de ser inte mycket ut för världen men är riktigt fräscha! Cheesecaken är smaksatt med lime, och så finns det en hallongömma inuti och hallon med lite hallonglasyr ovanpå. Märks det att hallon är the berry of the week? ;) tänkte först glasera med hallonglasyren men tröttnade och sparar den till en annan dag istället.

DSC_0115

DSC_0118

Under fikat fick vi också en några serenader av farmors undulater, Mimmi och Molly, som hon fick i present förra året.

DSC_0107

Och njöt av vacker utsikt över Motala stad.

DSC_0108

DSC_0109

DSC_0136

Nu står min mage i sju hörn av allt gott, imorrn blir det lite detox i form av en smoothie och frukt att äta under dagen och en rejäl promenad, har ju inte hunnit med mer än kortisar hittills. Solen är ju borta nu och regnet har tagit dess plats :( enda positiva med det är att hundarna orkar gå längre = mer och bättre motion för mig ;)