Cravings!

Det är ju typat. Ledig, börjar dagen med att molnen täcker hela himlen. Kvavt som satan, till och med Saga blir påverkad av värmen och det blir inte alls lika lång promenad som vanligt. Går knappt och vara utomhus och mitt stackars pigment börjar redan skrumpna och anlägga sin vanliga grådaskiga skugga... och NU, kommer solen! Och då ska jag iväg. Bah. Får hitta mig en plats hemma hos Malin där jag kan sitta och sola benen iallafall för de ser ut som två vita vägstolpar nu jämfört med överkroppen som börjar få färg.

Jag var hos Jenny igår med och gosade med urgulliga mopsar, har massor bilder men kameran hade lagt av och står på laddning atm. Därför blir det en dassig mobilbild i det här inlägget också. Har på mig Desigualklänningen jag köpte i Milano, sitter som ett smäck. Testade nyss och ställa mig på vägen och har tappat 3 kilo sen jag kom hem till Sverige, utan att ha ändrat matvanorna särskilt drastiskt. Där ser man. Skulle dock hugga av ett finger allraminst för en garlic & cheese fries för tillfället, bristen på tillgång till den är väl största anledningen till att jag blir smalare ...

Anyhow, goda nyheter är det iallafall, för min garderob! Nu ska jag susa iväg i bastun till bil och hoppas på att jag inte tuppar av på vägen i denna värmebölja.

IMAG0135

/cha cha bloggen!