The Cars

Idag har jag fått en redig dos av så kallad veteranbilsporr... jag och pappa var iväg till Askersund, där ett stort bilevent äger rum varje år och med en till synes oändlig ström av veteranbilar som strömmar till stan. Solen sken starkt trots några moln och temperaturen har legat på stadiga 24-25 grader, iiiinte helt fel nånstans!

Vi gick runt där och bara njöt av alla mullrande V8 motorer och blänkande, bländande krom som fanns där vart du än vände dig. Jag har mängder med bilder att sortera så får bli lite bildbomb i ett senare inlägg. Jag är nämligen helt ensam hemma i huset nu eftersom mamma och Åke åkte (haha) en snabbis till Västervik idag. Jag har HELA huset för mig själv och komplett tystnad! Dock om jag känner mig själv rätt kommer jag bara husera i vardagsrummet i soffan anyway but still... ensam.

Så jag ska ta mina två vilddjur på en lång, skön kvällspromenad i solnedgången och sen ska jag åka och handla kebab från Napoli. Inget slår den kebabtallriken. Jag ska svulla i mig den och sen ligga som en strandad säl i soffan och få Saga att gå och sätta på kaffe åt mig.

Lite pics iallafall - jag rockade mina härliga polkadotklänning idag igen, mycket passande tillfälle att bära den och jag var långtifrån ensam. Härligt att se svenskar som klär upp sig till tänderna i rockabillymodet och jag har till och med en bild på en jättesöt tant i nästan samma klänning som mig :)

Precis efter att den här bilden togs med, så kom mannen som satt bakom oss förbi och han hade världens megakamera med stort objektiv och ännu större blixt, och han gav mig ett blygt smile och knäppte två kort på mig. Jag satt precis och mumsade äggmacka och gav han ett riktigt mulligt hamsterleende tillbaks, lyckat värre.

DSC_0754

Här får ni mina topp tre absoluta favoritbilar med! På första plats har vi: Ford Fairlane Crown Victoria -56.

DSC_0720

Andra plats: Cadillac DeVille - 58. coupé eller sedan. Egentligen vill jag låta den här och Forden ha delad förstaplats, Cadillacen var nummer ett väldigt, väldigt länge. Och rosa ska den vara med. Love it.

DSC_0702

Tredje plats: Chrysler DeSoto, årsmodell mellan 56-59, alla är fina. Nedan är -59.

DSC_0641

'Mumsigt rosa den med! :D

Och... på en hedrande liten extraplats... folkabussen!

Här med en irriterande jäkla stol framför sig men ja, ni hajjar...

DSC_0716

Tänk och ha en sån och puttra runt Europa med? Fan vad mysigt! Om nån har en, inte helt demolerad, ståendes i en ladugård nånstans får ni gärna maila mig.

Nu är det bäst att jag drar ut här, fastnade i att sitta och jämföra årsmodeller och dregla ner tangentbordet... ha en superskön lördagkväll peeps!