Harmony

Det har varit en rätt fullproppad helg so far faktiskt. I fredags blev det och slänga sig i solstolen direkt när man kom hem, och ta promenaden ganska så mycket senare när det var svalt. Skype på kvällen med Adde som packade ihop lite grejer jag ska få idag. Sen däckade jag, orkar inte särskilt mycket fredagar nu asså...

Lördagen träffade jag Jenny och Sookie och var iväg och badade, det får bli ett annat inlägg dock eftersom bilderna finns på mobilen och jag självklart glömde kabeln på jobbet trots att jag påminde mig mentalt en gång i kvarten att ta ut kabeljäveln ur uttaget när du går hem! Näe då.

Lördagkvällen däremot har jag lite pics ifrån. Vi åkte ut till det vi kallar torpet senare på kvällen, för och träffa min faster och hennes man som är nere på semester från hufvudstaden. Där satt vi till klockan kvart i ett och spånade och åt ost och kex och jag gick runt och fotade.

DSC_0519elsa

DSC_0515

DSC_0514

DSC_0531

DSC_0537

Torpet är exakt så som jag vill bo nån gång i livet sen. Enkelt, mysigt, lagom långt ifrån staden och omringat av skog och blommor.

DSC_0546

DSC_0544

DSC_0549

DSC_0551

Hmm börjar likna hemmarepotageporr här...

DSC_0555

DSC_0562

DSC_0566

Jag ska ta och åka ut hit själv sen i sensommar/höst när jag känner att jag bara vill vara, och vara helt ensam. Sånär som på hundarna då.

DSC_0576

DSC_0578

Nu ska jag ta och göra mig iordning och tanka bilen inför den stundande roadtripen, först ensam till Skavsta vilket kommer bli ett äventyr i sig för mig... och sen hämta upp Catrine där och fara upp till Stockholm. Håll tummarna för att bilen håller! Och att JAG håller...

DSC_0540