White Noise

Dagarna går fort nu. Imorrn är det redan onsdag, och det känns som det var söndag och smått söndagsångest bara för några timmar sen.

Det har varit lugnt på jobbet nu. Industrisemestern är igång, och en av våra kunder är riktigt tysta medan en annan fortfarande supporterar privatkunder och bör nästan få ännu mer volym. Men idag har varit den lugnaste dagen hittills. Jag har fått sitta halva tiden och själv styra och känner att jag börjar få kläm på det här nu, och det kliar lite i kroppen efter och få igång allt på min egna dator så jag kan köra igång på riktigt. Gänget jag jobbar med är schyssta allihop och går och skoja med, vilket är jäkligt skönt. Idag har vi förhandlat bland annat etsningar och slamkrypare. Jag ska definitivt döpa min nästa WoW karaktär, om det blir en sådan, till Slamkryparen...

Testade att åka buss till och från jobbet idag, och jäsiken vad lyxigt det kändes! Jag nojjad hela kvällen igår för att det skulle vara ändringar och jag läst fel på tidtabellen eller whatever men det gick hur smidigt som helst, bekväma bussar med bord och AC, hundratusentals mil ifrån Dublins skrangliga plåtburkar. Nu blir det och inhandla busskort och experimentera lite med tåg, och så måste jag köpa en fin kaffetermos så jag kan ta med mig kaffe på resan, och en mixer så jag kan äta frukosten där med i form av nyttiga smoothies - jag har gått all in med hela den här pendlargrejen!

Nåt mer som jag önskar gå all in med är solen... det har varit 20-25 grader varmt nu ända sen jag kom hem, solen strålar och kräver att jag går omkring i små shorts. Fick en smärre chock när jag drog på mig det par jag hittade som passade. Jag är så jävla KRITVIT! Om mina ben, det är helt sjukt. Till och med mamma reagerade på det. Nu är det både hudlotion med tanningeffekt och en lätt brun-utan-sol som gäller varje dag, och gå promenader i mina små shorts även fast det känns som om jag har en 85-årings lår.

DSC_0419

DSC_0423

DSC_0424

DSC_0428

Mycket vovvebilder blir det nu men jag hinner inte riktigt fota så mycket efter en kommer hem från jobbet. Just nu är det komma hem, gå med hundar, äta, och förhoppningsvis krascha lite i soffan innan det är dags och sova igen. Hinner inte tänka efter så mycket emellanåt, men stynget av saknad för Dublin kommer ibland. Saknar och kunna gå iväg och dricka öl eller äta mat med Watervillegänget, det blir ju lite annorlunda här i småstaden där alla har det så olika. Men i helgen blir det, om inget kommer i vägen, en dagstripp till Stockholm iallafall, se om man kan uppehålla sig där några timmar. Har kollat på resor till Oslo med så en kan åka dit över nån helg med, vore nice. Får ta min så kallade semester i små bitar de närmaste månaderna.

Nu ska jag krascha lite i sagda soffa och googla på muggtermosar med cupcakemotiv. Sov gött med er peeps.

Bjussar på bild av min senaste hårlängd med så jag kan memorera till nästa gång. Lite mer uppklippt kanske vore bra, annars är det jäkligt nice, speciellt när det är stylat. Too lazy for long hair...

DSC_0443