Newb

Har precis tagit mig en kopp kaffe och sjunkit ner i soffan för några timmars välbehövlig vila. Är helt slut. Vaknade strax efter fyra imorse med världens spänningshuvudvärk och försökte somna om utan nåt vidare  positivt resultat. Tog en tablett och gick sen upp halv sex och gav mig själv en hel timme att göra mig inordning på, det var längesen jag ens gav mig mer än en kvart ^^

Självklart virrade jag bort mig väl inne i Linköping sen så det var tur att jag hade svängrum. Det är nya vägar där nu och det känns som man får åka i evigheter, hur långt ut som helst. Och eftersom jag inte var säker på om det fanns dresscode eller ej körde jag safe och hade kostymbyxor och lila skjortan plus klackar. Big mistake. Det var 19-20 grader idag och stekhett för en annan som är van vid 15 liksom. Stackars mina fötter säger jag bara... imorrn blir det converse och leggins.

Jag orkar inte rabbla upp massa fakta om jobbet ännu men det slår ju IBM med hästlängder. Bara en sån grej att kaffet är gratis. Tre skärmar som standard, plus laptop. Frukt två ggr i veckan. Vi är uppe i lyxnivå i jämförelse!

Och arbetet är i princip detsamma som Adde gör. Det mesta kan jag redan eller känner till processmässigt - det gäller bara att lära sig alla kontakter och alla grupper som man ska kommunicera med, och de känns som hundratals. Hoppas verkligen jag lär mig dem relativt snart.

Nu ska jag njuta av lite ensamtid här medans mamma och Patrik är iväg så jag orkar med ännu en dag med massa inlärning... so long peeps.