Countdown

Har inte haft särskilt mycket lust och skriva nåt på ett tag nu. Det har varit en tung vecka på många vis. I måndags kunde jag knappt hålla mig vaken på jobbet trots att jag inte gjorde mycket mer vettigt än och äta pizza och kolla film på söndagen. På eftermiddagen bröt febervärk ut och jag såg till och med dimmigt. Och så magkramper. Magen som en spärrballong. Gick hem och däckade och sov till halv nio, gick upp för och äta lite, och sov sen igen tills det var dags för en ny jobbdag. Tisdagen var likadan, kändes som jag hade en skalpell i magen som lekte kull. Ganska likt det jag hade för nåt år sen när jag bara låg hemma och svettades över smärtan och sprang på toa ideligen, fast inte lika illa. Låg i sängen större delen av eftermiddagen och kvällen och åt bara yoghurt och lite spaghetti. Idag tog jag en sjukdag - jag vill inte riskera att vara sjuk till helgen eller tills jag börjar det nya jobbet.

Hade tänkt vara lite produktiv men slutade med att jag bara låg i sängen och läste. Är ganska håglös och kopplar det till hela deppigheten det innebär att snart lämna allt detta. Det är bara fyra dagar kvar. Framåt eftermiddagen ryckte jag upp mig lite och rensade och kastade två säckar grejer. Helt otroligt att jag kan få ihop det fortfarande.

Magen är fortfarande svullen och dan men inga kramper so far. Vet inte om det var nåt jag åt i söndags, eller om jag fått Peters skit eftersom han varit dålig med snarlika symtom. Eller om det är magkatarr due to stress och oro som Adde tror. Kanske en bit av allt.

Anyways, dagarna kommer gå fort och jag ska försöka leva i nuet fram till lördag kväll. Just det ja, min leaving pint i lördags var riktigt nice. Fick presenter till och med - en unicorn man kunde måla på av Rickard. Det började med hälsningar och hjärtan och slutade med könshår och emotårar. Och av Amanda och Bex fick jag ett armband med inbyggt USB-minne. Hur coolt?

Det som väntar härnäst är en sista stek på fredag. Eller ja, sista för denna igång iallafall, som Markus påminde mig om :)

IMGP4267