The last party

Hur många är bakfulla idag då? :) har varit förvånansvärt få updates om det på FB men så kanske folk fortfarande ligger däckade idag, alkohol or no alkohol.

Här var det superlugnt, närmaste alkoholen jag kom var ett glas vin till min forell på resturangen jag och Adde käkade på. Och en gin&tonic i baren innan bion. Var hemma i Sverige kan man sätta sig i en biobar innan man ska se film? Suck.

Vi såg Man of Steel och jag måste säga att jag var rätt besviken över den - alldeles för utdragen och rörig och så mycket explosioner och skyskrapor som smulas sönder så det flimrade för ögonen långt efter filmen var slut.  Var helt slut i huvet när vi kom hem och däckade en kvart efteråt. Gla´midsommar liksom!

Nu är jag desto piggare och har precis börjat göra mig iordning inför kvällens festligheter. Min leaving pint. Det känna ganska overkligt fortfarande. Man har liksom pratat om den som  man pratat om plötsligt håravfall eller bilolyckor - det händer andra men inte en själv. Well, nu händer det i allra högsta grad.

Var och klippte mig igår och har nu ännu kortare hår. Ville klippa det jämnlångt nu efter att ha haft mina sletor där fram och då klippte hon ju efter nackhåret. Nu ser jag tydligen ut som Uma Thurman i Pulp Fiction, enligt Adde- nja, inte riktigt sån pottfrisyr eller lugg, men en bob är det iallafall. Adde som för övrigt trodde Pulp Fiction hette "Desperados" (?) så jag litar väl inte för mycket på hans omdöme. Torkar på nolltid efter dusch iallafall, underbart.

Klänningen är köpt och skor har jag två och välja mellan, värre I-landsproblem kan man ju ha. Best to get going här, så får vi se vad kvällen har och bjuda på. Could be anything.

1004593_10151438237771814_1191972234_n