You scream, Ice Cream?

Så var den irländska sommaren "slut" efter över en veckas strålande sol och inte ett moln att skåda. Nu är regnet återigen över oss och det är grått och mulet och ack så mycket Irlandsväder igen. Vad passar då bättre än att göra riktigt somriga, mumsiga, härligt färggranna cupcakes som liknar krämig mjukglass?

Det var Christoffer som gav mig en road challenge och postade en bild på dessa via Facebook och jag tar har ju en OCD på att följa upp sånt... så här har ni Ice Cream Cone Cupcakes, eller Sundae-cupcakes, whetever you like.

DSC_0986

DSC_0987

DSC_0990

De rosa har Nutella buttercreamfyllning, de andra har ljuvligt söta jordgubbar som marinerats i jordgubbssirap.

DSC_0991

Hade sån tur med när jag faktiskt hittade färska körsbär i affären, det var så länge sen jag åt dem. Gav dessa till Stoffe som fick dela ut dem som han ville.

Idag har jag fyllt en resväska full med kläder, dragit hem den till Kemi och dumpat allt i hans tomma resväska. Han ska nämligen till Sverige i övermorgon och har alldeles översvallande vänligt erbjudit sig att ta med ett packe kläder åt mig som han sen skickar ner till mamma per paket. Då har jag en resväska kläder mindre att bekymra mig om. Jag har slängt en proppad säck och en lika full med skor och jackor men jag måste få mig till och göra mig av med mer :(

Kemi kommer inte hinna tillbaka innan jag drar så vi och några till ska ha en liten avskedsmiddag imorgon på Mulligans efter jobbet. Sen är torsdag "ledig" och på fredag kommer ingen mindre än Kausti tillbaka på kärt återbesök! Då blire käk på Yamamori, och på lördag grillning hos Catrine som fyller år. Och nästa vecka på helgen är min leaving pint... uschan.

Nu ska jag se om jag kan påta ihop en sista cupcake till Kemi med innan det är läggdags.

DSC_0926