Candy dress, candy breakfast

Såhär ser min frukost ut atm - nybakade frallor med tjocka skivor Edamost, IKEA-kaffe och så råkade visst en kanelsnurra leta sig in där med. Needless to say, jag har lagt allt det där med nyttigt ätande åt sidan just nu och äter det jag vill, innan jag kommer hem till ett nyttigare leverne.

DSC_0975

Gårdagen var en helt fantastisk heldag som började med roadtrip ut till kusten, förbi Bray och vidare till Greystone där vi stannade och åt italiensk lunch, och sen vidare till Newcastle där vi hittade en strand full med varma, runda, lena stenar. Amanda gick runt med stenar i fickorna hela kvällen efteråt. Vi åkte hem runt fyra, halv fem-tiden och mötte upp Helpdeskteamet som, ovanligt lägligt, hade teamnight i Waterville Park. Där grillades det, dracks öl och spelades bollspel, eller så gjorde man som jag och mina mindre bollgalna jämlikar och bara jäste på gräsmattan i solen. Och drack öl. När solen började gå ner var det dags och göra upp nya planer, så jag, Amanda, Andreas och Tobbe drog ner till city center och åkte ut till en pub mitt ute i ingenstans och mötte upp Sanna och hennes kille. De drog dock relativt tidigt, så efter 2 glas vin drog vi vidare hem till en hemmafest där Bex och några fler var. Vi kom dit, mindre lägligt, precis när festen var slut men det hindrade ju inte oss från och dra vidare ännu en gång hem till Lina, som var på UA innan mig. Där shottades det vodka och nån klarblå substans och där kraschade jag i en fåtölj med en fårliknande filt omkring mig. Den långa dagen med all havs-och-lantluft tog ut sin rätt. Jag, Tobbe och Andreas drog hemåt och jag var i säng prick halv fyra.

Idag kommer Adde tillbaka så jag ska städa undan det sista i rummet så det ser representabelt ut, och invänta hans ankomst. Från idag har vi exakt 3 veckor ihop innan jag drar och sen vet vi inte vad som händer. Förhoppningsvis kör vi på som vanligt, som vi alltid gjort, och så får se vi se vart han tar vägen och utgår ifrån det. Vi måste vara det mest okonventionella paret ever...

Vid närmare eftertanke blir det nog en speedstädning och sen ska jag ut på balkongen och glassa i solen. Jag är superförsiktig nu med solen och vill helst ligga i flera timmar men vill inte riskera bränna och hudcancer och få tusen pigmentfläckar. Börjar se ut som en dalmatiner...spots and dots everywhere!

CSC_0984