Sweetest cherries

Grattis Sverige på nationaldagen, och grattis Sveriges flagga på flaggdagen! Hoppas det sjungs, hissas, firas och är svenskt för hela slanten hemma, utan en massa bullshit.

Själv har jag firat både Sverige och mig själv genom en tripp ner till city center i det vackra, varma vädret. Jag hade ingen aning om vart resan skulle bära mig utan hade planer på att kanske dra iväg nånstans till kusten. Nu verkar det som att vi ska till kusten på lördag dock så jag vandrade runt lite först för och se vad jag kände för. Jag hamnade på Arcade Hall över på södra sidan, och som alltid när jag strosar där inne så stannar jag till lite extra utanför en retrobutik som säljer 50-60-talskläder. Har suktat och suktat men aldrig köpt något - men den här gången flög fan i mig och jag tänkte att nu om någonsin är bästa tillfället att spendera mina hårt förvärvade slantar på dessa mumsbitar. Plötsligt behöver jag ju inte spara varenda cent jag får in eftersom jag inte kommer ha någon period av arbetslöshet mellan Irland och Sverige, och jag förtjänar en awesome present för att ha landat detta. Så jag gick all in och kom ut med två stycken vintageplagg - en polkadot halterneckklänning som jag kan köpa en petticoat till sen så att den böjar ut sådär himmelskt omkring mig, och den tighta, figurkramande varianten beströdd med vinröda små körsbär. I love them!

DSC_0792

 

DSC_0794

 DSC_0795

Tyvärr kan jag inte få till en bra bild på mig själv i dem atm men jag planerar att ha en av dem på lördag om det varma vädret håller i sig. De kostade en hel del, men vafan - #yolo and all that shit. 

Nu ska jag dricka mer kaffe, sen ta en lång skön dusch och fixa fuskbränna med brun-utan-sol som jag inhandlade med så en slipper blända svenskarna hemma sen...