Rackarns

Vaknar upp till mulet väder och kall luft igen. Surprise, surprise... fan vad trött jag blir. Vi är inne i mitten av Maj liksom, kom igen. Ge oss EN helg med massa sol! Har inget tålamod kvar med detta väder nu, man blir helt bipolär - älskar landet vid minsta solstråle, hatar det så fort   temperaturen sjunker.

Nåväl. Det ger en gott samvete över att sitta inne hela dagen iallafall. Det är ju Mors Dag nästa vecka, så jag har lite småsaker och fixa tills dess hade jag tänkt. Adde jobbar hela dagen, eller ja - "jobbar". Tydligen kan de inget göra med det de tänkt förrän en snubbe jobbat klart med en databas och det beräknas vara klart lagom till han slutar vid femtiden. Så han sitter och glor på Star Trek och får betalt för det, den jäveln. Men jag e inte bitter.

Blir eventuellt att gå på bio ikväll iallafall - Fast and the Furios nummer trettioelva går tydligen. Yay.

Just det ja, Adde hade ju bakat och det skulle jag skriva om. Hans team hade cookie friday och han hade högtflygande planer. Jag fick placera mig på en stol och agera supervisor och dricka kaffe, värre kan man ju ha det. Syltsnittar och supergoda, amerikanska bullar blev resultatet. De sistnämnda fick lite skönhetsfel eftersom de inte var riktigt stängda under gräddningen, men supergoda ändå, proppade med kryddor, smör och socker. Härlig creamcheese frosting ovanpå. Jag ska nog göra likadana nån annan dag sen, fast slutna och med mer, tjockare frosting.

collagebakming