Pastel

Jag testade mina nya cutters i förrgår, och dessutom lite nya tekniker. Jag hade cupcakes och frosting i frysen så det var ovanligt lätt att assembla dem denna gång ;)

Tog upp fyra stycken eftersom jag tänkte att de är fyra tjejer på desken och de här kanske lämpar sig bäst för feminina förtärare.

Och jag var för en gångs skull riktigt nöjd med dessa! Nya cuttern är till för att göra nejlikor och liknande blommor, väldigt enkla att använda och går att variera mycket. Jag var också oerhört nöjd med mitt val att köpa silikonform för vintageknappar - de livar upp en annars rätt enkel blomma. Jag använde lite mer pulverfärger i dekorationen och ska använda dessa i flytande form framöver och öva. Och jag är ju en sucker för pastelligt lila och rosa... dock har jag köpt en fuschiafärgad pastafärg och chockrosa kristallglitter till en mer färgsprakande variant - rosa all the way!

DSC_0447

IMG_0030

IMG_0039

IMG_0040

De är mina failade Red Velvet Cupcakes som var mer rödbruna än röda. Vispade ihop lite smält choklad med mina sista pecannötter som formade lite av en nötgodis och lade under frostingen. Blev riktigt gott!

collage

IMG_0037

Under själva dekoreringen fick jag för mig att de var fyra tjejer OCH Amanda på desken - Amanda som är restriktiv med socker nu och inte åt cupcakes förra gången. Men jag tänkte att just in case, är det bäst jag gör en åt henne med. Så jag tog upp en äpple/kanel från frysen och tinade lite, drog på frosting och en sista liten blomma. Vart inte riktigt lika nöjd med den här stackaren så den fick bara en bild - smulpajscrustet på toppen gör det lite halvsvårt att få till en bra frostingswirl men det fick duga.

IMG_0042

Vet inte riktigt hur jag tänkte där för de är ju fyra stycken MED Amanda - jag hade väl fantiserat ihop en femte brutta nånstans ^^ men uppätna vart de allihop iallafall, även av en glad Amanda.

IMG_0046-001