TGI & Goodbye Dinner

Stefan hade sin avskedsmiddag i fredags på TGI:s här i B-town. Det är lite surrealistiskt att Stefan ska dra, det har nog inte gått in riktigt ännu. Stefan har liksom alltid funnits här right from the start  och jag trodde jag skulle vara den som drog innan oss alla men nu verkar det som att det blir tvärtom.

Anyway, vi åt god mat, jag och A drack supersöta drinkar, och jag fick öva på kameran. Största problemet jag har just nu är att jag inte får till fokuspunkterna riktigt, foton blir suddiga även fast det känns som att de inte ska behöva bli det. Känns som jag får läsa igenom manualen 114 ggr innan jag har koll på åtminstone en tredjedel... Jag vill gärna ha lite mer djup i bilderna med.

DSC_0318

DSC_0321

DSC_0356

DSC_0324

TGI

Jag bestämde mig för en pasta den här gången, jag har nog fan inte ätit pasta sen årsskiftet..?

Gott var det iallafall, linguini med grillad kyckling och räkor och het tomatsås.

Följde med ut under rökpaus och upptäckte världens regnbåge mitt i de svarta molnen! In och hämta kameran igen.

rainbow

Det var faktiskt en dubbel regnbåge men det syns tyvärr inte på bilderna - den var väldigt, väldigt ljus men jodå, det fanns en till liten båge strax över den andra.

DSC_0373

DSC_0374

Efter maten tog vi adjö av Johannes och Markus och gick in på leusire plex för lite air hockey och några omgångar klor. Det gick väldigt snabbt för mig att stå där med tre gosedjur sen - skillsen avancerar!

DSC_0375

Lurking...

DSC_0384

DSC_0383

DSC_0393

 

 Nu är det fyra dagar kvar innan Stefan åker härifrån för gott. Sen får jag en mycket god anledning att åka och semestra i Norge, alltid nåt. Men tomt blir det.

DSC_0369