Headaches

Igår sökte jag mitt första jobb i Sverige. Jag hade inte tänkt börja söka förrän om en månad ca men så fick jag en länk av en kollega som är från Linköping och också letar jobb i omnejden. Jobbet lät alldeles perfekt, en blandning av det jag gör nu plus lite Orderdesk och lite IT support. Jag satt i flera timmar mellan mina ärenden och filade på personligt brev och CV innan jag sedan skickade iväg allt, nöjd och glad.

När jag kom hem sen och jämförde mitt CV med Adde och andras så insåg jag att det sög. Big time. Och hade dessutom ett stavfel. STAVFEL! Fick ett psykbryt och ville bara skita i allting och gå i idé. Kändes som jag sjabblat bort min chans till ett supernice jobb på grund av rent slarv. Way to go girl.

Men men... lade undan CV projektet för kvällen, grät ut, sov ut, och börjar på ny kula idag. Nu har jag lagt sista handen vid ett helt omgjort CV återigen och ska ta en paus med lite varm choklad innan jag låter hushållet läsa igenom. För det misstaget gjorde jag igår, att bara lita på att det jag skrivit var bra och inte be om någon annans objektiva värdering. Jag är duktig på att skriva, men inte på att skriva med ytterst snäva regler. Som ett CV ändå är.

Är ledig idag och vädret är piss så lika bra att få undan tråkgrejer. Bjuder på lite underhållning iallafall medelst gullig hund. Enjoy.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UBftA7V4xak