These are hard times

Åååh gårdagen var precis vad jag behövde - en liten shopping spree och kunna gå runt i butikerna och välja och handla utan att känna den där naggande känslan av skuld i bakhuvudet. Jag hade bestämt mig för att jag ville ha färgglada klänningar nu inför sommaren och det var ju inte så att det fanns ont om valmöjligheter kan jag ju säga. Säsongen för sommarkläder blomstrar (haha!) och det var SMOCKAT med folk på stan, Penneys ska vi inte tala om. Jag hade spanat in några plagg sen innan där så jag tog det stället sist - genomled en kö som ringlade sig långt ut i butiken och sen visade det sig att typ alla kläder jag valt ut satt skitkonstigt. Penneyskläder har ju en 50% risk för det... så jag kom ut därifrån med en mjukiströja och nya slappobyxor till en billig penning istället. What, jag ska ju spendera det mesta av min fritid i dem kläderna anyway? Nu kan jag slänga alla tjockisträjor och taskiga mjukisbyxor jag har.

Men tre stycken klänningar kom jag iallafall hem med, och jag höll mitt löfte i två av tre fall. Den svartvita klänningen ursäktas med att man ser fullständigt smouldering ut i den - de svarta kurvorna på sidorna skapar en illusion av en väldigt smal midja och timglasfigur.  Från New Look.

DSC_0194

 

Klänning nummer två görs inte riktigt rättvisa här på bilden, skrynklig och dan, men den är en varmt citrongul färg med spetsmönster fram och bak. Från H&M.

DSC_0195

Klänning nummer tre är vad jag ska strutta runt i här om vädret tillåter - den är ifrån en av de butiker på Henry Street som säljer ungefär samma kläder, färgglada och kanske lite tveksam kvalité men en skön break från de annars ganska mainstreamplaggen du kan hitta i de stora kedjorna.

DSC_0198

 

Köpte inga cupcakegrejer utan koncentrerade mig på kläder så får jag ta det senare i veckan. Mitt under en provning inne på Forever 21 började jag känna febervågor strömma över mig och den där förbaskade värken i lederna som hör till. Min infektion i bröstet är tillbaka och nu verkar det som att det kommer en förkylning som side order till det. Stefan har ju gått och varit döförskyld här hemma så det var väl bara väntat. Fan!

Går på starkare antibiotika i fem dagar nu, får vi se om det ger med sig. För gott.

Här har ni årets sämsta bild på mig och kameran haha men jag har ingen ork till och ta en bättre atm - sportar min nya fräscha mjukis med, glamouröst så det förslår.

DSC_0213

Nu ska jag se om jag kan få i mig lite sen frukost och planera maten för veckan. Men skulle gärna vilja vara här just nu:

935761_10151658699461461_1738493354_n

Bild lånad från min kusins FB.