Cakeday

Jag är helt död just nu och vill inget hellre än däcka med min sprängfyllda mage på sängen. Av alla fellow Wattenvillare var det Adde, Stefan, Markus och Johannes som var mitt dreamteam för kvällen. Vi åt god stek som sig bör och vandrade sedan hemåt till lägenheten igen för och avnjuta Stefans 7600-kalorietårta (ca). Den bestod av två stycken kladdkakor på varann med en jox av Nutella och jordnötssmör i mitten och grädde ovanpå. Jag svär att mina blodådror kved av förskräckelse, men gott var det!

dreamteam

DSC_0153

Notera tårtans dekoration - Stefans speciellt personliga touch. Notera specifikt strösslet som ska tjäna som brödsmulor. Älska aw-yiss-fågeln!

dnexo

Bagaren i egen hög person.

DSC_0155

Karlsson har swag.

DSC_0156

 

Paint me like one of your french girls!

DSC_0157

 

The cutting of the cake. Inga partykläder idag, med magen full av pannkaka, chips och stek, pommes och lökringar, så funkar det inte riktigt och ha en tight klänning.

collage

Strax efter de här bilderna togs lyckades jag med konststycket att sprätta upp tårtbiten i luften i ca 1.5 sekund innan den damp rätt ner i mattan med den gräddiga sidan nedåt. Såklart.

Av Johannes och Markus fick jag det jag faktiskt hade önskat mig - ett presentkort på Decobake. Pappa hade dessutom skickat med färska eurosedlar och mamma hade fört över på mitt svenska konto så i helgen är det jag som shoppar loss med gott samvete! Och fotar alltihop med min nya kickass kamera.

Fick några mer små saker men dem tar vi imorrn. Nu ska det sovas, och dra en lättnadens suck att det är ett helt år kvar till det mer ångestfyllda 28...