Underbara vårdag

Har haft en riktigt produktiv dag. Vaknade klockan sex imorse av att jag drömde att jag sprang runt i ett hus och letade efter ett ljud som jag sen, när jag började vakna till, identifierade som min alarmklocka som jag inte stängt av och som låg och skrålade i vardagsrummet där Stefan huserar. Ställde klockan på ringning vid niotiden istället och vaknar pigg och utvilad kvart i. Åt tacopaj till frulle bara för att jag kan. Sen begav jag mig först till Blanchardstown för att posta ett litet paket till min farmor som fyller två dagar efter mig, och sen gick jag vidare till postkontoret i Coolmine för och hämta ut vad jag gissar är en födelsedagspresent från pappa.

När jag gick hemifrån var det strålande sol, VARMT, och ett stort fett svart moln i horisonten of course. Ingen dag i Irland utan regn. Men det vart bara en liten skur, resten av dagen har det varit riktigt varmt och mycket solsken, underbart!

IMG_2639

IMG_2635

Fler än jag som njuter av solskenet :)

collagecat

Borta vid Coolmine upptäckte jag att det ju finns en liten skogsdunge och minipark att gå igenom så på tillbakavägen njöt jag av all grönska som gjort den här än så känd. Det är helt otroligt att det faktiskt kan bli ännu grönare varje vecka.

Irländska vitsippor?

IMG_2644

IMG_2658

IMG_2657

IMG_2659

Väl hemma sen hann jag precis ta mig en slurk kaffe, sen begav jag mig återigen ut på vandring - till jobbet faktiskt, men bara för att hämta ut ännu ett paket + Adde.

Spännande!

IMG_2661

Och båda två har skrivit "öppnas ej förrän 2:a Maj" på paketens framsida :)

För och vara extra awesome har jag dessutom slängt ihop en kryddig LCHF soppa med fläskfilé emellanåt. Bah sådär liksom.

Men, mycket motion och mycket sol har det varit idag, tacka gudarna för det. Vågar vi hoppas på att min födelsedag blir lika fin? Inga fula moln i sikte just nu iallafall, cross fingers!

Nu ska jag pusta ut och njuta av min sista onsdagkväll som 26-åring - eeek!

Lite kärlek till mig självheart

IMG_2660