Blueberries

Snabba bilder på blåbärscupcakes jag gjorde igår. De är ganska tunga eftersom smeten innehåller smält, vit choklad för att bättre kunna hålla fast blåbären. Frostingen är vit choklad ganache. Jag var lite snål med den insåg jag efteråt, hade lätt kunnat täcka hela cupcakesen - men nu har jag frosting över till ett annat litet projekt jag ska testa! Jag glömde dessutom helt bort att jag hade tänkt göra rund frosting för och bättre få plats med de dekorationer i MMF jag gjort men eftersom jag, i vanlig tidsoptimistisk anda, stod och gjorde dessa sent igår kväll så sket det sig lite... men teamet och Amanda uppskattade dem iallafall.

Kom på att jag skulle ta kort på dem efter att de två bästa försvunnit - blir mer och mer senil ju närmare födelsedagen jag kommer...

IMG_2607

IMG_2610

 

Jag fick förresten ledigt på torsdag så då ska vi fira här hemma i lugn och ro, iallafall jag och A :) och sen är jag ledig på onsdag eftersom det inte finns nån business need för UA att jobba 1:a Maj som ju är helgdag i Sverige. Så bara imorrn kvar, sen ledig!

Nu ska jag dunsta i säng. Helt slut. Gonatt världen.

IMG_2613