Inte möe döh

Usch vad oinspirerad jag är till och blogga. Enda jag har i huvudet just nu är bakplanering och det är ju inte så kul att sitta och skriva om förrän man faktiskt har bakat någonting. Jag har blivit en sucker för Pinterest - helt otroligt att jag inte har undersökt det här fenomenet närmare. Här kan du sitta i timmar, och då menar jag verkligen TIMMAR, och bara frossa i inspiration för whatever you´re into. Så jag har suttit hela veckan nu och pinnat sugar cookies, petit fours, cupcakes, frostings och allsköns annat sött, och behöver nu bara ca 10 kilo av varje bakingrediens there is, plus 24 timmar till på varje dygn och heltidsledigt.

Det händer ju inte mycket annat nu när man håller sig i skinnet gällande outings och shopping tyvärr. Jag går runt i B-town och i stan och dreglar över alla sommarkläder och klänningar men denna vecka har jag dessutom hundförsäkring + vaccination utöver hyran och betala. Vojne vojne. Men imorgon ska vi iallafall ner till stan och käka på The Counter - Addes och Stefans polare Sanna kommer ner idag.

Vädret har varit... Irlandsväder. Riktigt fint i måndags, hällregn och moln resten av veckan. Jag har envist trotsat dess makter och dragit på mig klänningar - hittat en ny favvo när jag fuskade med budgeten förra helgen och inhandlade en basic, superskön ljusgrå H&M för 10 euro. Passar till allt och kan hippas upp med färgglada accessoarer, får ta en pic nån dag sen.

I lördags var det också riktigt nice och glad i hågen drog jag på mig hela vårväderutrustningen i form av klänning, solglajjor och skinnjacka - väl ute visade det sig att den här jääääävla blåsten fortfarande inte hade planer på att tagga ner...

IMG_2528

Så nej, jag har inte fått en fettknöl the size of an orange i röven utan det är vinden som envisade med att göra en touch up under kjolen.

I övrigt - det är idag exakt en vecka kvar till min 27-årsdag. Förvånansvärt lite ångest än så länge. I hushållet har de skruvat upp förväntningarna inför min present, eller rättare sagt - Adde har. Jag har önskat mig presentkort men det viftades bort som "för opersonligt" så nu inväntar vi spänt vad det är de fixat som inte är en Kitchen Aid eller presentkort på bakgrejer/valfri klädkedja med underbara sommarkläder.