Say it with a rose

Jag ska alldeles strax ta och ge mig i kast med förberedelser inför fredagen. Cookie Friday är serious business. Och för att minimera risken för att jag sen står där klockan två på fredag natt och klöser av mig ögonbrynen, så tänkte jag ha lite framförhållning denna gång. Jag ska göra en eller två batches med cupcakes ikväll och frysa in så länge, plus att jag ska göra smörkrämen och frysa in den med. Jajamensan, det går.

Igår kväll satt jag och knåpade mig fördärvad över marsipanrosor med. Det är min akilleshäl när det kommer till dekrationer - jag har jättesvårt och få dem någorlunda realistiska och jämna (så som jag ser att de ser ut hos andra cupcakerister) och av dem jag gjorde igår är inte en enda lik den andre. Jag tycks ha svårast för och göra de enklaste (!) medans det går bättre när jag får pilla. Men då tar det ju hundra år. Till slut, när min högeraxel sa ifrån efter 3 timmars ihopkrupen spändhet över marsipanen, fick jag ge med mig och fixa några körsbärsblommor med.

collagerosor

IMG_2470

Jag har dessutom fortfarande massor med rosa och vita Valentinedekorationer kvar plus de irländska fjärilarna och blommorna. Vete fasen vad jag ska göra med dem, nån som vill ha romantiska cupcakes eller patriotiska Dublinmuffins? :)

collage

Nu är det dags att sluta slacka and get on with it - nu jäklar ska det vispas!