Sugar rush

Det har varit väldigt upp-och-ner de senaste dagarna  sen jag annonserade mina planer "på riktigt" - mitt humör har varit som ett surrande bi, hög på för mycket pollen. Upp och ner och kraschlanda däremellan i, förhoppningsvis, nåt mjukt. Det är en sån blandad känsla att samtidigt vara upprymd och spänd över att få komma hem - samtidigt som jag lämnar det som faktiskt varit mitt hem i över två års tid.

Den här helgen har varit speciellt moody. Vi drog till IKEA som planerat, hamnade i bråk, delade på oss och jag fick protest-äta mina köttbullar, träffades igen, jag fick en tavla och A fick kaffe och bulle. Säga vad man vill om oss men vi har iallafall blivit bättre på att hantera konflikter. För det mesta.

IMG_2352

IMG_2353

IMG_2355

IMG_2359

 

Vi drack vårt kaffe och åt våra bullar i solskenet utanför IKEA. Solen gassade faktiskt på rätt bra, och jag fortsatte solandet hemma på balkongen efteråt och fick faktiskt lite svidande kinder efteråt - vilket jag välkomnar med öppna armar! Jag må se ut som en halvkokt kräfta i fejset nu men hellre det än genomskinligt grådaskig som är mitt pigment nowadays.

Och tavlan... min fina uggletavla, som jag har trånat efter så länge. När jag frågade varför han gick och köpte mig en tavla när vi var så osams, fick jag till svar att "Jaa...du är dum i huvudet ibland. Men jag ville ändå visa att jag bryr mig."

Fair enough.

IMG_2366

Tavlan hänger nu där vovvarnas bild brukade vara och det ser ju snäppet bättre ut med en stor tavla på det utrymmet istället för en liten 15x15, oavsett hur stor betydelse innehållet har. Nu sitter mina älsklingar på byrån istället och blickar ut över rummet.

IMG_2372

Det vart ingen Temple Bar middag på kvällen sen på grund av bakfylla och magsjuka (eller båda kombinerat) så vi drog till våra gamla roomies och spelade Trivial Pursuit, pausade för att käka Steak on a Stone på Vineyard, och drog sen hem för och spela lite mer.

IMG_2364

 

Idag har jag i princip bara suttit och läst igenom olika bakbloggar. Jag är så sugen på att testa mängder av saker! Minitårtor, cookie pops, dekorera med royal icing och nya cupcakesmaker etc etc. Jag har cookie friday om 2 veckor - då får jag min chans!