First steps

Har tänkt sätta mig ner varje dag och skriva ett inlägg men har inte haft känslan för det riktigt. Idag är det dock fredag, det är helg, och solen var framme hela eftermiddagen och kvällen, vilket gav mig årets första tillfälle att sitta ute på balkongen och njuta av värmen. Nu har jag faktiskt en liten rödlätt ton på kinderna  och kunde känna den där underbara lukten av varm, solbränd hud, Vad lite sol kan göra för humöret!

Ackompanjerad av en carrot cake cupcake som  Peter köpt en kartong av från en cupcake-takeaway (yes, nu finns det också). Helgen kan börja.

IMG_2344

IMG_2347

På jobbet går det sin gilla gång. Nu är det mer sitta av tiden än innan - för nu har jag äntligen sagt till alla berörda att jag planerar att åka hem. Min Teamleader och min Manpower manager och tydligen har det pratats om min hemfärd ryktesvägen också. So, now it´s official. Läskigt som fan. För nu behöver jag bara bestämma ett datum.  Det kommer bli juni/juli nån gång, mitten av dem båda kanske. Jag vill hinna med lite svensk sommar.

Läskigt.

Men - ett steg i taget. Nu ska jag bara njuta av helgen. Imorrn blir det IKEA - köttbullarna är tillbaka! Och på kvällen ut och äta i Temple Bar. Hoppas det är lika fint väder som det var idag, det skulle vara guld värt.

Annars är det inte så illa att gå till jobbet under sådana här gyllene mornar.

IMG_2339