Just one of those days

Urk. Idag var inte mycket rätt. Vaknade med en sån där känsla av att inga kläder ser bra ut på en, håret är helt fel, man kollar sig i spegeln och ser hur blek och härjad man är. Sovit uruselt och vaknat kallsvettig och kokhet om vartannat. Till råga på eländet har jag världens värk i axlarna som strålar ner i armarna efter att ha burit kassar igår. Seriöst, två kassar! Är det coincidence att jag fyller 27 om exakt en månad idag? Snarare 67 om man baserar det på mitt nuvarande tillstånd.

Några små guldkorn har jag kunnat skrapa ihop iallafall. Ett meddelande från en vän med glädje som smittar av sig och som ser fram emot min hemkomst. En komplimang från en annan vän om att mitt sätt och skriva är flamboyant - jag var tvungen att googla fram dess exakta mening: conspicuously dashing and colorful. Well thank you my good sir. Och så vann jag påskägg på jobbet med. De hade tejpat påskbilder under deskarna och jag hade inte alls väntat mig att hitta en under min, men jodå - mer choklad!

Positiva är - morgondagen kan bara bli bättre. Jag har förberett den genom att lägga fram en av mina bästa klänningar (nu skiter jag i våren - kommer den inte hit så får jag dra fram den inomhus istället), jag har smörjt in mig i den underbart chokladdoftande krämen jag fick i hjärtepresent så jag somnar och vaknar till dess arom (unfailable), och jag SKA gå upp tidigt, fixa mig en kopp kaffe och en rejäl frukost och förbereda mig i lugn och ro inför dagen. Det är ju iallafall onsdag imorrn - halva veckan har redan gått. Får mig iallafall att bli lite mindre like this:

c87szTh