1:a April

Då var vi inne i april då, damer och herrar och ni mitt emellan. Nu är det officiellt vår, läser jag överallt - visste inte ens att det fanns ett specifikt datum för det? Här är det iallafall fortfarande blåsigt och rått och runt 5 grader varmt så ingen direkt varm vår i sikte. Förra året i april gick jag i klänning utan jacka. 20 grader var det i månadsskiftet mellan mars och april, varmast på en himlans massa år. Those were the days. Nu har det nog varit den kallaste mars på en himlans massa år tyckte jag mig någon sa.

sam_3189-001

Det har varit en väldigt, väldigt lugn långhelg. Vi har moffat i oss massa godis, kollat serier, jag har läst och Adde spelat. Idag jobbar han så jag fick gå och handla ensammen eftersom inget var öppet igår. Vi är ju lite lagom gödda efter helgen så nu blir det strikt LCHF igen. Under kvällen har jag ätit kyckling och baconsallad medans A har mumsat på grillade mackor med ost, salami, tomat och lök. Mackorna är gjorda på egenbakat kesobröd och salladen är full med ost och annat gotter, dränkt i ceasardressing. Inte helt fel och vara "strikt" igen.

collageaprilmat

Har ingen lust alls till och jobba imorgon. Nu kommer det ju ingen mer långledighet, nu är det bara och sitta av tiden tills jag säger upp mig och börjar förbereda för hemgång. Jag saknade mina hundar nåt enormt i helgen. Att spara pengar och vara långledig med dåligt väder innebär mycket tid i soffan med TV:n eller en bok och det var lite mycket av den varan. Det hade varit underbart att kunna lasta in hundar och matsäck i en bil och dra till nån skog och bara gå, gå, gå.

Men snart så!

Nu däremot har vi en alldeles särdeles läcker kväll att se fram emot - både säsongsavslutningen av The Walking Dead, och premiären av Game of Thrones. Ladda kaffepannan!