Long, long Friday

Underbart var det att vakna upp imorse och inse att det inte var lördag utan fortfarande bara  en härlig fredag. Jag drog ut på sängdrönandet även fast jag vaknade tidigt, drack många koppar kaffe och hoppade sen in i en snabb dusch och mötte upp Stefan för lunch i B-town. Off topic, jag älskar att mitt hår inte ens tar fem minuter att torka med hårtorken nu och lägger sig perfekt - mental notering att åtminstone försöka ta sig upp tidigt en morgon och göra en blowdry. In my dreams...

Vi käkade på Kays och jag valde en krämig getostsallad. Först trodde jag att jag valt helt galet när maten kom in och allting såg ganska... lurt ut. Mycket bakade grönsaker, och en väldigt söt pesto gjord på nötter och karamelliserad rödlök on top of that. Men när man satte ihop allting var det fruktansvärt gott!

IMG_2301

 

IMG_2298

 

Vi minglade runt lite i centret innan vi slank in på bion och såg The Croods - väldigt bra film, kan varmt rekommendera den. Vi hann också med att spana in B-towns utbud av påskevents, bland annat ett petting Zoo fullt med marsvin, hamstrar, kaniner, kycklingar och  några ytterst tveksamma hönor.

chickens

IMG_2306

IMG_2311

IMG_2308

Och detta är vad jag ska ägna mig åt ikväll - gott och äta, gott och dricka, en god bok, och SATC på repeat, precis som jag sa. Till och med Adde lät blicken tillfälligt lämna dataskärmen förut och satt och följde intrigerna på den stora TV:n och frågade till och med efter bakgrundsinfo. Well I´ll be damned.

IMG_2313

Appropå Adde: han fick en påskpåse av mig förut idag fylld med goodies, både ätbara och några icke-så-ätbara. Jag lyckades komma över denna lilla manick som kommer passa bra till våra kolhydrathelger. No need to say more.

IMG_2319

Nu ska jag fortsätta njuta av att det bara är fredag, äta mer påskgodis och inte röra mig ur fläcken. För att ni inte ska sitta kvar där med mentala bilden av kolhydratfisar så får ni en till bild på de gulliga marsvinen istället!

IMG_2310