It´s Easter time!

Då var skärtorsdagen här, eller Pink Thursday som vi säger i Dubban. Eller nä?

Min dag har sett ut såhär:

wpid-IMAG1840

That´s winter in Ireland for ya... vackert vitt på morgonen, all gone under eftermiddagen. Skulle tagit en efterbild.

Var wild´n crazy och köpte en vanlig, hederlig icke-LCHF påskcupcake på jobbet idag. Skulle fota den till bloggen och blev upptäckt av Virre som insisterade på att bilden skulle bli mycket sötare om han var med.

wpid-IMAG1841

Actionbild! wpid-IMAG1846

Och japp, det är en uggla inlindad i en handduk på bilden bakom. En owlchelada. Hela artikeln är full av puns och ordvitsar och bereder oss mycket glädje på jobbet. För tro det eller ej men Virre har till stor del samma urkassa humor som jag. Score!

Hittade oväntat en bild på mig själv med som rackarungen måste knäppt av häromdagen. Jag försökte nog få till en blixtsnabb Rebecca-photo-pose och hann inte riktigt ordna ansiktsdragen i tid.

How ya doin...

wpid-IMAG1837Jag fick ett litet avi häromdagen med om att jag hade ett paket som väntade på mig på postkontoret så idag åkte vi och hämtade ut det - Adde fick sitt avi idag. Båda paketen var påskpaket från våra älskade mammor heart

collagegodis

Mitt paket var proppat med ägg, nyttighetssnacks, Lindh-kaniner och en chipspåse men den åt vi opp på vägen hem - och så två paket fjädrar (!) och tre stycken smått tilltufsade små kycklingar.

IMG_2283

IMG_2284

I brist på ris så fick jag klä fjädrarna i vår vas med fejk-torkade-grässtrån. Hur nån kan vilja dekorera ett rum med fejkat, torkat gräs övergår mitt förstånd men nu fick det komma till användning iallafall.

IMG_2292

IMG_2293

Det vart en ungtupp med.

IMG_2287

Jag har smakat några små mandelägg utöver chipsen, resten får vänta till helgen. Min helgbörjar ju ta mig tusan nu ju, idag är min fredag och imorrn - är det fredag igen! MINDBLOWN!

De var ett gäng som skulle ner till Woolshed efter jobbet men jag fick ju åka och fixa med paket och mellanlanda hemma för och äta och sen gick luften och lusten ur mig. Lika så bra - jag har en strikt budget denna helg och den ska redan täcka eventuellt biobesök imorrn (extrapris mitt på dagen) och eventuellt IKEA, så det hade känts lite fattigt att sitta där och nursa en enda öl. Nästa vecka, då jäklar...

Nu ska jag nog dra igång de första SATC avsnitten och brygga mig lite te - jag har känt mig avig i halsen i flera dar nu och bröstet börjar kännas igen. Hoppas verkligen inte jag har åkt på sån skit som kommer komma fram varenda gång jag är sjuk nu. Det bådar inte gott inför ålderdomen.

IMG_2290