Walk a mile (or rather a block) in my shoes

Sitter och väntar tålmodigt på att nedladdningen av bästa torrenten på länge ska bli klar - alla sex säsongerna av Sex and the City plus de två filmerna, varav en tydligen är extended version. Det lutar banne mig åt ett maraton i helgen! Adde kommer bli så thrilled. Jag verkar aldrig tröttna riktigt på denna serie, hur ologisk och smått överdrivet generaliserande den kan vara ibland. Det är skönt att sjunka in i en liten New York-drömvärld. Jag älskar alla tusentals outfits och stilar den bjuder på och varje gång jag ser Carrie med en påse från Manolo Blahnik eller Christian Louboutin så vowar jag för att jag en dag ska köpa mig ett par av deras underbara skor - åtminstone Louboutins ikoniska svarta pumps med röd sula. Oh the dreams...

Christian-Louboutin-Declic-Leather-Pumps

Och appropå serier - på söndag återvänder Game of Thrones! Satan i gatan, jag kanske borde köra ett GoT-maraton också när jag ändå håller på? Jag kommer få liggsår av allt serietittande. Men en penga-sparar-helg är iallafall räddad.

Jag kollade igenom lite gamla bilder från månaderna efter jag flyttat hit och hittade den här - ingen Carrie-outfit direkt. Herregud.

How ya doin..?

DSC04267