Tarts

Upptäckte att mina inlägg inte har postats på Facebook sen två veckor tillbaka. Fail. Vill ju inte att ni ska missa updates om min händelserika vardag och vad jag äter med endast en knapptryckning away. HA!

Undrar om jag kommer fortsätta bloggen hemma i Sverige sen. Förmodligen, eftersom det är min längsta dagbok ever och proppad med värdefulla bilder. Which reminds me, jag kanske bör se till att göra en backup varannan månad eller så...

Vädret är skit. Det är nån slags hybrid mellan regn/snö/hagel, fastnar inte på marken men pepprar en med våldsam kraft. Det blåser fortfarande satan och rätt igenom väggarna i sovrummet med. Jag har inte sett en strimma sol på en vecka. Man vill skjuta sig själv.

Men - positivt är iallafall att jag bara har två dagar kvar att jobba nu och sen är det låååååååångheeeeeelg. Kan inte göra ett skit dock eftersom jag överskred min budget förra helgen när jag valde att både gå ut OCH gå på bio. Hemskheter. Men lite påskgodis ska vi nog få i oss! Ägg äter jag ju redan i mängder, LCHF:are som man är.

Näe det blir fan inte roligare än såhär, jag har en enerverande huvudvärk som inte vill ge med sig och en ständigt nedfrusen kropp som inte vill vad jag vill. Ni får klara er med den infon. Och den här bilden på en svingod lemon tart och cappuccino från en fika i Stephen´s Green Mall i lördags. Så prickar vi in dagens födobild med. Nu blire dusch och kaffe.

IMG_2274