Drink up me hearties

Well. Gårdagens fotbollsmatch var ju en antiklimax. Vi var alla så supertaggade och säkra på att Sverige skulle få in åtminstone ett mål så vi alla kunde fira järnet efteråt och sjunga nationalsången. Men så var det icke. Väldigt synd, men det kunde varit värre här med - Irland kunde ha vunnit och vi hade fått sitta där med svansen mellan benen. Fast det hade ju varit lite underligt med i och för sig. After all - vi är ju faktiskt svenskar som valt att bo här så varför ska vi börja mocka irländana för att de förlorar i en fotbollsmatch? Inte särskilt snällt mot gästvänligheten.

Men kvällen var jäkligt trevlig ändå! På jobbet hördes från alla håll och kanter att vi måste åka ner dirr efter jobbet för och få bra platser och sen visade det sig att det bara var jag och Victor som faktiskt gjorde det. Så vi satt där på första parkett och drack öl och letade IBM:are, som sen visade sig vara ett sorgligt litet antal, iallafall från desken. Jag slog nåt slags personligt rekord i öldrickande och downade tre stycken, jag som brukar få sitta i två timmar med en enda de få ggr jag är sugen på det. Sen när Virre sköt iväg för och hämta ny dricka och jag bad om en Cosmo så kom han tillbaka med en hel pitcher - som smakade farligt mycket saft och jag vart bra på lyset där ett tag tills jag beställde in pommes och maten på nåt magiskt sätt bara cureade all fylla och sen hade jag svårt att komma ikapp igen. Fan.

Efter Woolshed drog vi iväg till The Parnells där det var leaving pint och där Adde fanns, och av nån konstigt jäkla anledning spenderade jag majoriteten av tiden längst upp på den blöta, kalla uteserveringen och lyssnade på när Victor och Adde tillsammans satt och muntert slaktade mig som personlighet. Små specifikt pikanta och uppenbarligen humoristiska saker jag gör och säger utbyttes i glatt samförstånd. Kul att man är en källa till glädje iallafall.

Synd bara att den här fredagströttheten blir som en slags Force of Law - det är fan omöjligt nuförtiden att hålla sig pigg till framåt småtimmarna trots att jag försökte pigga upp med Gin &Tonic. Vi drog därifrån vid halv ett, efter att jag backtrackade en förvirrad Virres äventyr på mellanvåningen när han hade förlagt sin kappa och vi kom på att han tog av sig den när han gjorde en liten stripp vid hissen. Måste varit rena förskräckelsen som fick den att bryta ihop strax efteråt...

Och idag är det LÖRDAG och ingen bakfylla och  tyvärr ingen sol men hey let´s look at the positive side of things, det är åtminstone ingen SNÖ! Ska nog dra ner till stan och browsa lite till påsken nästa vecka. Cya laters.

IMG_2254