Grå grå vindar och vatten

Vädret har gått fullständigt bananas här nu. Imorse föll det stora, täta flingor och hotade täcka marken helt om det inte var för att de var så regnblandade. Sen bröt solen fram och det såg ut att bli en lovande dag trots allt. Men nu har det fullkomligen vräkt ner så mycket regnblandad snö att det smattrar högljutt mot taket och så mörkt ute att man kan tro att det börjar bli kväll. Kallt och jävligt är det med. Inte särskilt muntert med andra ord. Vart tog våren vägen?

Det har varit fartfyllda dagar nu och jag känner mig helt slut, längtar till helgen då jag kan sova ut och bara vara - och speciellt måndag, då jag tagit ledigt bara för och (förhoppningsvis) kunna vara helt själv en dag. Helt underbart.

LCHF har ju brakat käpprätt åt norr i helgen men det var ju bara väntat. Markus kom hem från Sverige och hade med sig både grillchips och en nedkyld kebabpizza (yes, på min egen request!) som har tjänat som lunch idag och kommer tjäna som middag ikväll. Pizzan alltså, chipsen får vänta till helgen. Om jag pallar motstå dem.

En och en halv timme kvar till hemgång i detta slask... Walking Dead, pizza, däcka...peppa!

hNSt2d8