Sheepish

Värk i axlar, värk i nacke och värk i rygg - det är inte nådigt att stå och pyssla med dekorationer och bakning i detta kök, eller ja - oavsett kök så har man ju en förmåga att huka ihop sig och spänna hela överkroppen när man koncentrerar sig.

Jag tänkte jag skulle göra en liten testtårta under kvällen, bara för och se hur svårt det är. Om jag är urusel på och lägga lock på en tårta så får jag ju ta nåt annat. Jag provade också på en första utgåva av fårmodellen jag ska göra på stora tårtan sen och resultatet var över förväntan faktiskt. På stora tårtan ska jag använda royal icing på fåren, så det inte kletar som nu med buttercream. Och vara lite noggrannare med klöver och hattar. Annars hoppas jag att det är lika smidigt med en fem ggr så stor tårta med tillhörande marsipan som denna...

collagesheep

Jag tyckte hon var riktigt söt jag! Ulla-Bella döptes hon till. Jag ska nog lägga dit några vita blommor i olika storlekar med, och orangea kanske så man får irländska flaggfärgerna.

Annars var det riktigt kul att göra en sån här mini, kanske ska ta och göra fler i framtiden och specialisera mig på det med - minitårtor och cupcakes!

Nu är klockan snart halv elva här och jag kom på att jag måste duschsa med. Ops.

IMG_2104