Do tha face

Sjuuuuk matkoma atm. Seriöst. Jag skulle göra köttfärspaj och jag har laddat hela dagen för detta och varit sugen så när jag väl kom hem gick jag all in och fläskade på två lager köttfärs, nån-slags-kebabsås, fetaost, gratängost och grönsaker ovanpå dubbel sats pajdeg. Resultatet blev en paj som svämmade över kanten och en mage så tjock att jag känner att jag kan tävla med Malin och Kiddan anytime. Så nu sitter jag här och vill ha kaffe men Adde ligger och drönar i sängen och Peter likaså (iofs dricker han inte kaffe men jag hade kanske kunnat muta han härifrån fåtöljen) så inom kort måste jag samla kraft och släpa ut min mage och resten av kroppen till köket. Fan, allt måste man göra själv, mummel och grummel...

Jag har iallafall tagit lite pics på min nya frippa - som ni ser så är det uppklippt där fram denna gång. Men jag funderar på och klippa av dem till en mer normal längd jämfört med resten av håret. Det var inte riktigt min grej att ha de där  "flikarna" hängandes på sidorna. Jag vill gärna kunna dra händerna genom håret med lite mousse och så är det färdigrufsat och klart men det går ju inte nu med dessa gardiner. Vi får se. Jag ger det några dagar. Måste hoppa in i duschen snart och skölja, jag gjorde en tabbe imorse och skulle fluffa upp bakhåret med volympuder. Men i och med att jag tyvärr ännu inte utvecklat ögon i nacken (något som inte är helt otänkbart med tanke på radonhalten och övriga eventuella radioaktiva partiklar det kan finnas i luften inne på IBM) så kunde jag ju så att säga inte se hur mycket pulver jag tog. Resultatet av DET blev att håret utvecklade en halvtorkad sirapskonsistens som var nästan omöjligt att dra en kam igenom.

trutcollage

Näe, fortfarande inge livstecken från sovrummet och tröttheten slår klorna i mig med en alarmerande kvickhet så jag får väl pallra mig ut då. Jävla slöfockar.

Slående likhet atm.

mNnCEkP