Wise one

Börjar morgonen med reguljära pannkakor, kaffe och klicka bort alla dessa jävla spamkommentarer. Seriöst. Shangai Escorts har iallafall tagit en paus och nu är det lite rotation i kommentarsfältet. Värst är alla dessa "I saw your post and I was HUGELY impressed by your lyric yadayadayada". Ska du spamma så spamma åtminstone om din värdelösa produkt istället...pust!

Hela min kappa stinker cigarettrök och jag har redan klunkat en liter vatten, för gårdagen vart lite blöt. Desken skulle till afterwork och jag hakade på och drog med Peter. De där två drinkarna och sen åka hem blev istället en irish coffee med dubbla mängder whiskey och inget socker, en Gin&Tonic, plus en generös gåva i flytande form av 2 RedBull/Vodka och en tequila av Victor som "ville se mig full!" Well, that´s a treat. Jag själv har upptäckt en lite oroande turn of behaviour i mitt onyktra tillstånd som involverar en massa gapande - jag gapade som en freakin fiskmås denna kväll med, fast jag skyller på Peter som enablade mig med sitt egna gapande - nykter!

Jag måste passa mig... 10 år till och jag blir som kärringarna på Ålandsbåtarna som flaxar runt så gäddhängen roterar och skriker sig röstlösa.

Men ja, tequila är fortfarande lika otroligt äckligt och bland bilderna som togs igår ses åtminstone 4 stycken där både V och P sitter och verkligen får övertala mig till och dricka skiten och i slutändan gjorde jag det bara för V:s ivriga och förväntasfulla grin och det faktum att han är en fattig noob som wastear precious cash för nöjet att se mig full. Det är ganska kul det där ändå, mentaliteten som kommer när man flyttar hit och träffar nytt folk och det första man vill göra är att se hur alla beter sig som riktigt dyngraka för det är liksom då man får grepp om hur folk är och vad man dealar med. För to be honest så spenderar man ju majoriteten av det sociala med en viss mängd alkohol här. Och sen är det ju så kul med och se de tysta mössen hänga i taklampor och sjunga allsång och de supersnälla nördarna bli värsta Macho Man efter en Baby Guinness.

Jag var onykter ja, men inte så illa som förra veckan, thank God. Vi gick hemåt vid en halv tolv nånstans och fastnade på Donken en stund innan taxi och fåtöljläge vid ett-tiden. Well done!

Jag ska assembla lite bilder sen men nu blir det mer kaffe för och komma igång lite, sen väntar en lugn lördag med massa gött flöt och bio.

IMG_1927